Van 5 tot en met 25 mei komt ‘Rosmalen In Beweging’ . Hoogste tijd om je weer verder te informeren.

Ditmaal verstrekken we je de gegevens hoe je kunt inschrijven, het bemachtigen van een sjaal, het downloaden van het deelname-/sponsorformulier, de omschrijving van de uitgestippelde wandel-/fietsroutes en nog veel meer.

INSCHRIJFORMULIER

Door het inschrijven word je bij ons bekend en tevens kom je na betaling van het inschrijfgeld in het bezit van een sjaal. De rest wijst zich vanzelf.

DEELNAME-/SPONSORFOMULIER

Met dit formulier ga je de achterban (vrienden, familie, buren of wie dan ook) benaderen om jou en je groepje te gaan sponsoren. Vervolgens maak je het totaal opgehaalde bedrag over. Dit alles met als doel om de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken.

In dit formulier tref je ook alle opties aan van het ruime aanbod van de wandel-/fietsroutes.