Beste jongens en meisjes, ouders/verzorgers,

Met optimisme kijken we uit naar de zomer! Daarom organiseren we in de laatste week van de zomervakantie SJV’s Zomerestafette. Minimaal twee activiteiten, minimaal één dag en maximaal plezier! Het is dan ook aan te raden om woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 september vrij te houden in de agenda.

De Zomerestafette komt in plaats van de KinderVakantieWeek. Hiermee kiezen we ervoor om te focussen op wat zeer waarschijnlijk wel kan; in onze voorbereidingen én tijdens de activiteiten. We maken er samen met de kinderen en hulpouders graag een feestje van!

Programma

De Zomerestafette bestaat minimaal uit twee SJV-hits, bekend van de KinderVakantieWeek: de Wipe-out en Crazy SJV. Ben je er nog niet mee bekend? Denk dan bij deze activiteiten aan gave luchtkussens, uitdagende parcours en leuke spellen in hoog tempo. En dat allemaal samen met vriend(inn)en in een hopelijk stralende zon.

De kinderen in groep 8 zijn ook welkom voor dé griezelend spannende afsluiting van de basisschooltijd: ons nachtspel!

We verwelkomen de kinderen graag op de volgende dagen:

woensdag 1 september groep 5 t/m 8 Wipe-out en Crazy SJV

donderdag 2 september groep 1 t/m 4 Wipe-out en Crazy SJV

vrijdag 3 september groep 8 Nachtspel

We hopen dat in de komende tijd blijkt dat we de kinderen nog een extra, optionele activiteit kunnen bieden tijdens deze week.

Inschrijving

Van  zondag 16 mei 09.00 uur t/m zondag 23 mei 23.00 uur kan iedereen zich via de site www.sjvrosmalen.nl aanmelden. Dit geldt voor zowel kinderen als de hulpouders/-groot-ouders/-tantes/-ooms/etc. De kosten zijn € 6,- per kind. Inschrijving en betaling zijn digitaal. Na het invullen van de gegevens van je kind(eren) en het aangeven welke hulp je biedt, word je naar de betaalomgeving geleid.

De activiteiten kunnen alleen doorgaan als er voldoende volwassen hulp is. Kijk dus creatief naar de mogelijkheden om deze hulp te bieden; het inschrijfsysteem geeft verschillende momenten aan, zowel in de voorbereiding als tijdens de activiteiten zelf. We rekenen op je op de momenten dat je hulp aanbiedt, dus noteer deze in je agenda.

Verdere informatie

Na inschrijving ontvang je nadere informatie, onder meer over het exacte programma. Het inschrijfbedrag is inclusief het optionele extraatje dat we hopelijk kunnen bieden.