Samen met Farent (sociaal netwerk) uit Den Bosch wil HEVO graag mensen thuis verrassen met een tasje vol energie. Vooral mensen die niet zo graag op zoek gaan naar activiteiten buiten de deur, maar het heel fijn vinden iemand op bezoek te krijgen om samen een activiteit te ondernemen.

Daarvoor zoeken wij mensen die graag iemand regelmatig willen bezoeken. En mensen die het leuk vinden om bezoek te krijgen.

Alleen al op bezoek gaan kan in deze periode veel positiviteit opleveren zeker in deze stille tijd waar nog weinig of niets kan worden georganiseerd. De puzzels zijn gelegd, borduur-en schilderwerkjes af, alle boeken gelezen en klussen geklaard, dus tijd voor nieuwe contacten en gesprekken.

Weet u iemand die graag bezoek met een tasje zou willen ontvangen, dan kunt u, na overleg met betrokkene ook u beiden aanmelden.

Wij hopen dat ook bij u de energie gaat stromen en u zich aanmeldt bij;

Jenny van Rooij e-mail hmgjvanrooijb 073-521 37 32