Na de nodige dagen met veel regenbuien, is het nu de beurt aan de langverwachte zon en dat doet de natuur bijzonder goed en overal waar je loopt, fietst, kijkt, het is genieten van de prachtige kleuren.

Zo werd ondergetekende er op attent gemaakt eens een kijkje te gaan nemen in Hintham-Zuid achter de Herman Moerkerkflat waar de bewoners enkele maanden geleden zelf wat bloemzaad hebben gestrooid achter de flat en wat een mooi resultaat dat opgeleverd heeft, een pracht aan vele gekleurde bloemen die samen met wel duizenden klaprozen langs de Dommel een kijkje zeker waard zijn.
Al verder fietsende is het genieten van alles wat je tegenkomt, wandelaars aan de andere kant van het Maximaalkanaal, veel fietsers of gewoon mensen die zitten te genieten op een bankje.

Tekst en foto’s Ted van der Loo