De gemeente verkoopt 15 zelfbouwkavels in de Vinkelse Slagen in Vinkel. Zeven kavels voor de bouw van vrijstaande woningen, en acht kavels voor de bouw van vier twee-onder-een-kapwoningen. Op dit moment zijn in de Vinkelse Slagen ongeveer 70 woningen opgeleverd of staan in aanbouw in het meest oostelijke deel van dit woongebied. Ten westen daarvan – en ten oosten van de Weerscheut – gaan nu dus 15 kavels in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich t/m 28 juni 12.00 uur hiervoor inschrijven. Op 10 juni organiseren we ook een online informatiebijeenkomst.

De Vinkelse Slagen ligt vlak bij het mooie groene buitengebied, en de voorzieningen van het dorp Vinkel zijn op loopafstand. In dit gebied worden vooral woningen gebouwd met een tuin. En er is veel ruimte voor groen zodat het dorpse karakter van Vinkel behouden blijft. De kavels zijn ruim opgezet met losse bebouwing en variëren in grootte van 308 tot 548 vierkante meter. De kavels zijn vanaf € 123.200, – exclusief btw te koop.

Duurzaam bouwen

We vinden het belangrijk dat kopers van bouwgrond een toekomstgerichte woning realiseren, vooral als het gaat om energie en duurzaamheid. Voor deze kavels geldt de ambitie ‘energieneutraal’. Om kopers te helpen deze ambitie te halen bieden we ondersteuning aan van een externe energiecoach.

Ga voor meer informatie naar de pagina Bouwkavels Vinkelse Slagen.