De Corona Monologen: zes indringende voorstellingen

Tijdens de Bossche Zomer zullen De Corona Monologen (een terugblik…) te zien zijn. Van 7 tot en met 25 juli worden zes authentieke levensverhalen gespeeld door bevlogen acteurs. Indringende solovoorstellingen over gewone mensen, die op hun manier te maken kregen met COVID-19: de horecaondernemer, COVID-patiënt, verpleegkundige en uitvaartverzorger. De voorstellingen zijn te zien op 3 locaties in ’s-Hertogenbosch (Hotel Central en Kloosterhotel de Soete Moeder) en Rosmalen (PERRON-3).

De jaren 2020 en 2021 zullen de geschiedenis ingaan als de jaren van de Coronapandemie. Schrijver/regisseur Cokky van Dongen ging in ’s-Hertogenbosch en omgeving op zoek naar inwoners die het afgelopen jaar bijzondere ervaringen en aangrijpende gebeurtenissen meemaakten.

Na een tijd van intense gesprekken schreef van Dongen ‘De Corona Monologen (een terugblik…)’.

Er zijn 3 voorstellingen van een uur. Elke voorstelling wordt 2 keer per dag gespeeld, steeds voor maximaal 20 personen.

Info en kaarten:

Voor meer informatie en een overzicht van data en tijden: www.perron-3.nl/corona-monologen. Kaarten kosten € 12,50 per stuk (inclusief 1 consumptie) en zijn via de website te reserveren.

De voorstelling past bij de maatschappelijke betrokkenheid van PERRON-3 en wordt gemaakt in coproductie met Solotwo theatermakers.