Op zaterdagavond 24 juli komt de al vele malen tot beste Rock and Roll-band uitgeroepen band ‘The Explosion Rockets’ opnieuw naar de Kentering aan de Dorpsstraat 54 in Rosmalen voor een nostalgische fifties- & sixties-avond. Onder aanvoering van de absolute Elvis- vertolker Ruud Kuijpers nemen de ‘Rockets’ u mee naar de tijd van de petticoats en vetkuiven.

De hits van o.a. Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly en talrijke andere artiesten en de vele instrumentale nummers van o.a. The Shadows, The Spotnicks en de Maskers zullen er voor zorgen dat de dansvloer de gehele avond bezet zal zijn. Tijdens de spetterende show zullen ook de nummers van hun laatste CD- album ‘The Fabulous Sound of The Explosion Rockets’ de revue passeren.

Als u van Rock and Roll en muziek uit de eindjaren ’50 en beginjaren ’60 houdt mag u daarom deze avond beslist niet missen !

‘The Explosion Rockets’ bestaat uit: zanger Ruud Kuijpers, slaggitarist Thom Sens, toetsenist Martien van Engelen, bassist Hank van Empel, sologitarist Joost Roest en drummer Frans van Esch.

De zaal van ‘Kentering Rosmalen’ gaat om 19.30 open en het 3,5 uur durend optreden begint om 20.30 uur.

Voor degenen die op tijd zijn en een zitplaats willen bemachtigen staan er een groot aantal tafels en stoelen .

Info en tickets: (Thom Sens) 06-45.92.85.86 mail: thom_sens of explosionrockets

In de voorverkoop kosten de tickets € 10,00

Op de dag zelf aan de zaal (mits nog voorradig) € 15,00

Niet vergeten dat u bij binnenkomst een bewijs moet kunnen laten zien dat u 2 keer bent ingeënt !