Op zaterdag 5 juni heeft Ladies’ Circle Nederland haar jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) gehouden. Tijdens deze bijeenkomst werd het indrukwekkende bedrag van 310.000 euro bekend gemaakt, wat 74 Circles uit het hele land het afgelopen bestuursjaar in totaal hebben opgehaald voor diverse landelijke en regionale goede doelen.

De Bossche Parels is een actieve serviceclub bestaand uit 17 Ladies uit ’s-Hertogenbosch, Vught en Rosmalen , die zich samen inzetten om de wereld mooier te maken. Het afgelopen jaar hebben we ons ingezet voor fondsenwerving voor Quiet Den Bosch, Wensambulance Brabant en niet te vergeten onze succesvolle vlaggenactie waarmee we maar liefst 37.500 euro ophaalden voor het Rode Kruis.

Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto van Vriendschap en Service zetten zij zich in voor diverse landelijke en regionale doelen.