‘s-Hertogenbosch bruist van creativiteit en ondernemerschap

De Bossche Zomer 2020 was een daverend succes en een tweede editie kon niet uitblijven! Onder toeziend oog van de wethouders Hoskam en Van der Geld en tientallen initiatiefnemers, werd vanmiddag bij pop-up terras De Waterkant De Bossche Zomer 2021 ingeluid met o.a. een Bossche Zomer Ouverture, speciaal gecomponeerd door stadscomponist Bart de Vrees en enkele theatrale acts van Bosch Parade, op het water én op het land.

De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Op verrassende locaties, in de sfeergebieden, verspreid over de hele gemeente. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. Van gratis tot betaald aanbod, in de binnenstad en in de wijken, voor validen en mindervaliden, voor jong en oud.

Het uitgebreide programma kunt u vinden op www.DeBosscheZomer.nl, volg ons ook op Facebook, Instagram.