Kunst helpt je grenzen verleggen. Dat is extra belangrijk voor kinderen met een beperking, vindt Wim Creemers. Hij is vakleerkracht cultuur op Mytylschool Gabriël, de school voor speciaal onderwijs in Den Bosch. “Via onderzoek, ontdekken, uitproberen én verwondering komt er linksom of rechtsom een resultaat.”

Voor Wim markeert de expositie het einde van zijn loopbaan en een mooie start van zijn pensioen. “De groep die Mytylschool Gabriël met deze expositie bij Huis73 vertegenwoordigt, is een hele creatieve humorvolle groep.

De expositie ‘Je grens voorbij’ wordt op 8 juli (in beperkt gezelschap) feestelijk geopend. Bezichtigen is mogelijk van 8 t/m 24 juli bij Huis73, Hinthamerstraat 74 in Den Bosch. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Op zondag gesloten.