Corona. Waarschijnlijk het meest gebruikte woord in het afgelopen anderhalf jaar. Het betekend voor iedereen wat anders. Sommige betekenissen zijn voor veel mensen hetzelfde. Zoals lockdown, avondklok, geen afscheid kunnen nemen, verlies van dierbaren.

Cokky van Dongen had als regisseur / schrijver weinig werk de afgelopen periode. En toch bekroop haar het gevoel dat ze iets moest met deze bizarre gebeurtenissen.

Dit heeft geleid tot de “Coronamonologen”. Zes hoofdrolspelers, van een begrafenisbegeleider tot een verpleegkundige, vertelde hun verhaal aan Cokky. Cokky schreef deze verhalen uit en maakte het zo dat deze verhalen op het toneel gespeelt gaan worden.

In deze Thuis in Rosmalen hoort u een hoofdrolspeler, acteur, Vanessa van Perron Drie en natuurlijk Cokky zelf. Veel luisterplezier!

Techniek: Herman Hubers | Presentatie: Hans Breuer

www.ros-radio.nl | www.ros-tvkrant.nl | Trined532 | radioNED