Meer horen over wat er zich in de gemeente afspeelt? Dat kan vanaf nu ook via de ‘Boschcast’.

De komende tijd brengen we iedere maand een podcast uit. In dit Bosch kwartiertje krijg je informatie over allerlei onderwerpen en leuke wetenswaardigheden.

In de eerste aflevering gaat het bijvoorbeeld over de nieuwe sportautomaat, het EK Pétanque en de eikenprocessierups. Wethouder Mike van der Geld vertelt over de betekenis van duurzaamheid en burgemeester Jack Mikkers blikt in iedere aflevering terug op de maand. Deze podcast is nu al te beluisteren via Spotify. Binnenkort ook beschikbaar via Apple Podcasts.

Heb je een idee voor een leuk onderwerp, dan kun je dat doorgeven via communicatie@s-hertogenbosch.nl. Op die manier hopen we de afleveringen te vullen met onderwerpen die veel mensen aanspreken, zodat ook zoveel mogelijk mensen naar de Boschcast gaan luisteren.

Podcasts winnen aan populariteit. Daarom zetten meer gemeenten in Nederland deze vorm in om hun inwoners te bereiken met informatie. We starten met vier afleveringen. In die periode bekijken we hoe de reacties zijn en hoe we de podcast daarop kunnen aanpassen.