Auteur Piet van den Boom (72) presenteerde zijn roman De Verzoeking- het geheim van Jheronimus Bosch- op zondag 11 juli in het Jeroen Bosch Huis aan de Markt in hartje Den Bosch. Er was een rijk geschakeerd publiek aanwezig van vrienden en bekenden die bij de doop van het boek aanwezig wilden zijn.

Als kers op de taart kregen zij een rondleiding langs de verrassende kunstcollectie van Dali Rakutyte en Johannes van Rooij. Zij boden niet alleen gastvrijheid voor de presentatie, maar hadden ook een belangrijk aandeel in de verschijning van het boek. Na afloop van de presentatie kregen de aanwezigen een rondleiding door de gewelven van het Jeroen Bosch Huis. In dit huis woonde en werkte Jeroen Bosch een groot deel van zijn leven.

Het boek De Verzoeking is te koop bij boekhandels in de regio Den Bosch of online te koop via boekenbestellen.nl. De verkoopprijs is €20,–

Meer informatie is te vinden op de website www.prfct.nl. Leesclubs en groepen kunnen rechtstreeks contact opnemen met de auteur: piet

Het Jeroen Bosch Huis is gelegen aan een uitloper van het Burgemeester Loeffplein, aan de achterzijde van parkeergarage De Tolbrug. Adres: Burgemeester Loeffplein 101. Meer informatie over het huis en de activiteiten: www.jeroenboschhuis.nl

Foto impressie gemaakt door Henk van Esch