FC Den Bosch incasseert late tegentreffer in fysiek duel tegen TEC 30 juli 0 – 1

In de aanloop naar het nieuwe seizoen wachtte in eigen huis TEC als laatste tegenstander. De ploeg van trainer Jack de Gier moest het onder andere zonder Hornkamp, Meerveld, Van den Bogert en Van Grunsven opnemen tegen het fysiek sterke duel.

FC Den Bosch begon met twee proefspelers aan het duel met TEC. Hugo Botermans en Robin Lauwers mochten aan De Gier laten zien wat zij in huis hebben. De Bosschenaren hadden vanaf minuut één moeite met de fysieke ploeg uit Gelderland.

Een schot op doel van invaller Van Essen bleek doeltreffend en zorgde ervoor dat de gasten uit Tiel met een 0-1 overwinning van het veld konden stappen.

Vrijdag 6 augustus om 20.00 uur zal er worden afgetrapt in Stadion De Vliert tegen Helmond Sport.