Op zondag 8 augustus zal de Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch een boekenmarkt houden op de Markt onder het motto ‘Boeken op de Markt’. Hier zullen de bezoekers in 14 kramen prachtige boeken tegen geringe prijzen kunnen kopen. Daarnaast staan wij er ook met prachtige CD’s en LP’s.

De kramen zullen van 11.00 tot 16.00 uur open zijn. Iedereen wordt geacht afstand te houden met in achtneming van de overige coronamaatregelen.

Boekliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan een keur van fraai geselecteerde tweedehands boeken die overzichtelijk zijn uitgestald. Het aantal boeken is natuurlijk minder groot dan tijdens de beurs in de Brabanthallen. U vindt er Nederlandse literatuur en wereldliteratuur, romans, kunstboeken en boeken over Brabantica. En voor elke muziekliefhebber is er wel wat moois en interessants te vinden. Ons boekenaanbod is, zoals bekend, van hoge kwaliteit; ook voor de prijs hoeft u het niet te laten: De boeken kosten € 3,- per stuk en 4 stuks voor €10.

Dat wordt nog heerlijk lezen deze zomer!

Zoals alle activiteiten van onze Vincentiusvereniging heeft ook de Boekenbeurs armoedebestrijding als doel. De netto-opbrengsten van de verkoop van onze boekenbeurs en -markt gaan voornamelijk naar projecten in de derde wereld.

Deze projecten worden zorgvuldig geselecteerd en op de website van de onze vereniging vindt u de organisaties die wij zoal met een mooie bijdrage hebben kunnen ondersteunen.

www.vincentiusdenbosch.nl/activiteiten/boekenbeurs

Onze volgende grote Boekenbeurs is op 28-29-30 januari 2022 weer in de Brabanthallen.