In navolging op de Zomersalon’21 zijn er vanaf 1 september nog meer veelzijdige en spannende werken zijn te bezichtigen in de KuBra-Art galerie, maar ook in de diverse etalages in het centrum van Rosmalen. Ondanks, of juist dankzij de corona perikelen, hebben onze kunstenaars weer veel nieuwe kunst gemaakt in de afgelopen periode. Onze galerie is dan ook dynamischer dan ooit!

Nazomerexpositie

De NaZomer-salon ’21 zit boordevol diversiteit. Zo zijn er realistische schilderijen en compositietekeningen van een kunstenaarsfamilie uit Syrië. Er zijn zomerse taferelen in keramiek en in olieverf en acryl, danseressen op doek, kunstwerken van leer en olieverf, strak grafisch werk en realistische stillevens in olieverf op paneel. Ook zijn er indrukwekkende zeefdrukken, abstracte en gelaagde werken op katoen en aquarellen. Daarnaast zijn uiteenlopende sculpturen in verschillende stijlen van brons, steampunk, aardewerk, keramiek en steen.

Kortom; een interessant en gevarieerd mix van stijlen en materialen. Mis het niet en kom tijdens openingstijden naar de galerie en bekijk ook de werken in de Rosmalens etalages en neem een kijkje in de galerie-winkel. Of bezoek onze (virtuele) galerie op www.stichtingkubra.nl.

De expositie loopt van 1 september t/m 17 oktober 2021 en is vrij toegankelijk.

KuBra-Art Galerie | Achter de Driesprong 9, | 5241TK Rosmalen.

Vrije toegang. Parkeren is gratis(met parkeerkaart)

Bezoeken op afspraak kan uiteraard ook, neem daarvoor contact met ons op.

Reguliere openingstijden: Woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zondag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

KuBra-Art Galerie organiseert iedere 6 tot 8 weken een andere expositie waarbij steeds wisselende kunstenaars met vernieuwende en diverse kunstwerken bijdragen aan de dynamische collectie van de galerie.