“St Cecilia frisse start in het nieuwe seizoen”

Muziekvereniging St Cecilia trapt meteen het nieuwe seizoen af met een openbare repetitieweek in de week van 13 september. U kunt komen kijken, luisteren en ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken.

St Cecilia kijkt erg uit naar 2022 want dan bestaat de vereniging 100 jaar! Heel 2022 zal in het teken staan van inspirerende muzikale activiteiten voor alle leeftijden. Het is nu dan ook hét moment om met de verschillende St Cecilia afdelingen kennis te maken. We hebben de repetitie-avonden even voor u op een rij gezet.

• Op maandagavond bent u van 18.00 tot 19.30 uur van harte welkom bij de slagwerkgroep onder leiding van Tonn van de Veerdonk. Een enthousiaste groep jongeren bespelen afwisselend een groot aantal slagwerk- en percussie instrumenten.

• Op woensdagavond kunt u zien hoe de jeugd repeteert onder leiding van dirigent Sep Otten. Zij repeteren van 17.30 tot 19.00 uur.

• Aansluitend repeteert het harmonie orkest van 19.30 – 22.00 uur. Dit orkest is voor muzikanten met pit die op hoog niveau willen spelen. Dirigente is Sandra van Luijtelaar.

• Op donderdagavond dirigeert Rogier Monsieur het orkest Next Generation van 20.00 tot 22.00 uur. Het orkest bestaat uit enthousiaste muzikanten die op latere leeftijd (weer) zijn begonnen met muziek maken.

• Tenslotte repeteert het Callistus Ensemble op Zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Het ensemble staat onder leiding van Sep Otten en speelt vooral bij intieme, sfeervolle gelegenheden.

Alle repetities vinden plaats in Perron 3 in het souterrain beneden. Kies nu uw moment om binnen te lopen bij de muzikanten van St Cecilia. U bent van harte welkom..

St Cecilia: zo leuk is samen muziek maken!