Vanaf vrijdag 3 september wordt de GGD-testlocatie verplaatst van de Brabanthallen naar Hambakenwetering 1 in ’s-Hertogenbosch. Dat wordt een locatie waar bezoekers te voet doorheen gaan. In de eerst helft van september staat er een GGD-testbus op de nieuwe locatie.

Medio september wordt het pand als testlocatie in gebruik genomen.

Lopend door de teststraat

In de Brabanthallen reden mensen met hun auto door de teststraat. Bij het afnemen van de test bleven zij in hun auto zitten. De nieuwe testlocatie aan de Hambakenwetering wordt een zogenoemde ‘walk through’ locatie. Bezoekers parkeren hun auto en gaan te voet verder.

Goed bereikbaar

De nieuwe testlocatie in ’s-Hertogenbosch is goed bereikbaar: zowel via de open afritten van de A59 (Waalwijk-’s-Hertogenbosch, afslag 47) als vanuit het centrum.

Verhuizing

Vanaf 3 september vinden de testen eerst plaats in een GGD-testbus op het parkeerterrein van de nieuwe testlocatie. Ondertussen wordt er gewerkt aan de inrichting van het pand. Vanaf half september worden de GGD-testen in het pand afgenomen. Bezoekers kunnen op afspraak van 08:30 tot 17:00 uur terecht voor een coronatest.

De vijf testlocaties van GGD Hart voor Brabant GGD Hart voor Brabant heeft vijf testlocaties:

– Cuijk: aan de Grotestraat 95

– ’s-Hertogenbosch: aan de Hambakenwetering 1 (vanaf 3 september)

– Tilburg: aan de Simon de Cockstraat 14 en aan de Ringbaan West 227

– Uden: aan de Belgenlaan 3