Op zondag 12 september starten kunstenaars van stichting KuBra én enthousiaste bewoners uit Rosmalen -en omstreken- om 12 uur met het creëren van twee grote schilderijen.

Vele bewoners hebben zich al aangemeld, maar ook op de dag zelf kan ook worden aangeschoven, natuurlijk wel volgens de dan geldende RIVM maatregelen. De term ‘Community art’ staat namelijk voor kunstzinnige projecten waarbij burgers actief samenwerken met kunstenaars. Vandaar de naam van het project: ‘Verbinding’.

De gemeente ’s-Hertogenbosch en de wijkraad van Rosmalen ondersteunen het initiatief.

Het evenement vindt plaats in en rondom de KuBra-Art galerie, gevestigd op Achter de Driesprong 9 in Rosmalen. Muziek zorgt voor een relaxte sfeer en het resultaat wordt tentoongesteld op de gevel van de KuBra-Art Galerie. (zie www.stichtingkubra.nl)

Kunstmarkt

Vanuit de Galerie start ook een kunstroute door het centrum van Rosmalen met bijna 30 kramen bomvol uiteenlopende kunstvormen. Bij verschillende kramen worden ook demonstraties gegeven.

Rosmalen Uit De Kunst

Om 12.00 uur begint bovendien ‘Rosmalen Uit De Kunst’, een evenement van de ondernemersvereniging. Alle winkels in het centrum zijn geopend en er zijn speciale acties tijdens deze aangepaste braderie. De gezellige terrasjes op De Driesprong zijn uiteraard toegankelijk.

Iedereen is van harte welkom op zondag 12 september van 12:00 – 17:00 uur.