Met het beklimmen van 3 bergen in de Italiaanse Alpen op 2, 3 & 4 september hoopt Forza4Energy4All veel geld bijeen te brengen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekte en gaan 102 fietsers, wandelaars, hardlopers, begeleiders, supporters en vrijwilligers van de 13 teams individueel vanaf 28 augustus naar Itatië.
Team Forza4Jenske uit Rosmalen gaat met 13 sporters/vrijwilligers naar de Italiaanse Alpen, waaronder Mitch van Dorst (17) die voor het eerst mee gaat en wandelend de bergen gaat bedwingen, terwijl zijn ouders Marijn en Rianne meegaan als vrijwilliger.

Helaas gaan Gert-Jan, Saskia en Lola van de Ven uit Rosmalen niet mee, omdat Saskia tijdens haar laatste trainingsrit vorige week een flinke val heeft gemaakt en het herstel helaas enige tijd zal duren.
ROS TV wenst Saskia beterschap en alle deelnemers veel succes.

Tekst en foto’s Ted van der Loo