Vrijdagavond 3 september was de jaarlijkse spooktocht van SJV Rosmalen. Iets na 20 uur moesten de eerste twee groepen zich melden bij het SJV gebouw en begonnen daar met het "verjaardagsspel"; een quiz met vragen over Rosmalen, muziek, nieuws, social media enz.

Rond 20:40 uur vertrok groep 1 in een busje, coronaproof met mondmaskers voor de volwassenen, naar het bos. Daar aangekomen moesten de kids eerst met laserpistolen geesten doden om vervolgens via een tent het bos in te gaan. Er volgde een spannende tocht langs skeletten, clowns, nonnen en bosjesmannen.

Onder netten door kruipend, over een touwbrug balancerend en ook nog met de groep varen op een vlot. Aan het einde van de tocht stond er weer een busje klaar om het groepje terug te brengen naar het SJV gebouw waar iedereen kon genieten van een broodje hamburger.

Maarten van Caldenberg maakte de volgende foto-impressie ….