De theatertrein die vorig jaar al Perron-3 had moeten oprijden wordt na een jaar van ongeduldig wachten uit de remise gehaald. Nu er steeds meer mag en kan zijn de leden van de werkgroep Wauw! de trein aan het oppoetsen en vol laden zodat hij over een tijdje PERRON-3 kan binnenrijden.

In de trein zit een bont gezelschap met artiesten die muziek, dans, cabaret en vooral veel plezier gaan brengen. Een ware theaterbeleving voor iedereen. Als Corona geen blaadjes of erger tussen de wielen steekt zal er op vrijdag 3 december een middag- en een avondvoorstelling zijn. De middag is in eerste instantie bedoeld voor de wat ouderen onder ons. De middag en avond hebben ieder een eigen programma waar de bezoeker zelf zijn of haar keuze voor maakt. Op deze manier wordt er voor elk wat wils gebracht. Zet de datum alvast op de kalender. Meer informatie over het programma en de manier waarop kaarten kunnen worden gekocht volgt de komende maanden. Het programma wordt georganiseerd door de werkgroep Wauw! In goede samenspraak met de HEVO-Evenementencommissie.