Bezoek op 7, 8, 9 of 10 oktober de muzikale vertelvoorstelling ‘Identiek?’ van verhalenverteller Frédérique Schoenmakers-de Groot en pianist en zanger Nico Schoenmakers uit Berlicum. Frédérique en haar tweelingzus Claire gaan al 50 jaar als eeneiige tweeling door het leven. Dat zorgt voor doldwaze situaties maar ook voor verwarring en frustratie. Want zijn ze nog steeds identiek of zijn de verschillen inmiddels overduidelijk? En waarom ziet niemand dat?

Frédérique vertelt tijdens haar voorstellingen op eigenzinnige wijze over haar leven en de zoektocht naar haar identiteit. Een feest van herkenning voor tweelingen én niet-tweelingen, voor jong (vanaf ±15 jaar) én oud. Haar man Nico luistert de optredens muzikaal op met rake nummers en prikkelend pianospel. Beiden weten als geen ander een persoonlijke, intieme en inspirerende setting te creëren.

De uitvoeringen op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober beginnen om 20.00 uur. De uitvoering op zondag 10 oktober begint om 14.30 uur. De theaterzaal van het Benelux Theater in Den Durpsherd in Berlicum gaat een half uur voor aanvang open. Houd er rekening mee dat u in verband met de gewijzigde coronaregels een vaccinatie-, test- of herstelbewijs moet kunnen laten zien. De theaterzaal wordt zo ingericht dat u afstand kunt houden van de andere gasten. De voorstellingen zijn gratis, maar om uit de kosten te komen is een vrijwillige bijdrage van zo’n € 15,- p.p. wenselijk. Daarvoor zal een bus klaarstaan bij de ingang. Reserveren is verplicht en kan via info@chezfrederique.nl of 06-44244147. Meer informatie is te vinden op www.chezfrederique.nl.