Opening Geheugenhuis

Op 6 oktober openden wethouder Mike van der Geld en dr. Paul Dautzenberg, geriater in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, deze plek voor ontmoeting, informatie, kunst & cultuur en activiteiten voor mensen met beginnende geheugenproblemen, hun mantelzorgers en professionals.

Als je wat ouder wordt, laat je geheugen je soms in de steek. Daarom starten Huis73, Farent en Tao of Care met het Geheugenhuis; voor mensen met beginnende geheugenproblemen die mee willen blijven doen in de samenleving. Maar ook voor mensen die nu al willen werken aan een fit brein.

Je vindt het Geheugenhuis bij Huis73 voor bibliotheek en cultuur, Hinthamerstraat 72-74 in Den Bosch. Vrij toegankelijk van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur. De inloop is open van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00 uur. Kaartjes voor activiteiten zijn te verkrijgen bij de klantenservice van Huis73 (naast het Geheugenhuis) of via de agenda huis73.nl.