Full stage Collective, het grootste allround poporkst!

Aan het begin van het Jubileumconcert in de Remise te Drunen stond de nieuwe voorzitter John Sars even stil bij het 20 jarig bestaan van ‘Full Stage Collective’, maar ook bij het overlijden van de oprichter van dit geweldige orkest, Ben van Wijk, die jaren met ‘Benny’s Big Show Orkest’ grote bekendheid genoot in den lande, ja zelfs tot in China toe, waar 2 jaar vele concerten werden gegeven.

Helaas liet de gezondheid Ben in de steek en nam Jan Danckaert het stokje van hem over en ging men verder als “Full Stage Collective”, dat nu na een corona-pauze weer helemaal terug is en dit keer met veel nieuwe gezichten, die de vuurdoop goed hebben doorstaan onder het motto van: ‘Samen met de gasten een feestje bouwen’.
In de pauze was er een optreden van Dirk met ‘Zuster QR-code’

Tekst en foto’s Ted van der Loo