Van maandag 25 oktober t/m zaterdag 30 oktober vindt de vierde editie van de ‘Data Week NL’ plaats. Het thema van dit jaar is: “Data Matters”. Data heeft betekenis en doet ertoe. We inspireren met ontwikkelingen op basis van data en laten de toepassing van data beleven. We tonen resultaten van samenwerkingen, geven lokale, regionale en landelijke successen een podium en zijn een springplank voor nieuwe initiatieven. De opening werd gedaan door o.a. CDK Ina Adema en Burgemeester Jack Mikkers en Jan Hoskam.

Bij de toegang van het gebouw wordt u gevraagd om uw ID te tonen en uw QR code van de Corona Check App. Zonder QR code kunt u helaas niet deelnemen aan dit event.

Het is dan wel mogelijk om de hele week via www.dataweeknl.nl het programma digitaal te volgen.

Locatie: Provinciehuis ’s-Hertogenbosch, Brabantlaan 1

Foto’s: Henk van Esch