Smells Like Nirvana: tributeband met duistere rauwheid en akoestische diepgang

De Nirvana tributeband Smells Like Nirvana brengt je op vrijdag 5 november in de Theaterzaal van PERRON-3 direct terug naar 1993. Een ‘trip down memory lane’ naar 18 november 1993 in New York, om precies te zijn. Het was deze legendarische MTV Unplugged concertreeks die Nirvana zelf de onsterfelijke status gaf. Dik verdiend overigens, de unieke mix tussen die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven het concert een beleving die maar moeilijk is te evenaren.

Maar Smells Like Nirvana doet het! Verwacht dus veel meer dan alleen muziek, verwacht een meeslepend verhaal! Een rauw, tragisch verhaal over een jong bandje uit Aberdeen, Amerika dat uitgroeit tot de icoon die het nu is. Over de razendsnelle opkomst, de legendarische optredens, tot het verschrikkelijk einde. Sluit je ogen en laat je meenemen, terug in de tijd, naar deze muzikale passie.

Smells Like Nirvana bestaat uit een cellist, accordeonist, twee gitaristen, een bassist en een percussionist. Samen vertalen zij de diepduistere klanken en leggen deze als een warme deken over je heen.

Vocals/Guitar: Jeroen Bruers | Bass: Bas van Os | Percussie: Roland Baak | Guitar: Dennis Cruyssen

Vrijdag 5 november • 20.30 uur • Theaterzaal • € 19,50 inclusief drankje

PERRON-3 • Hoff van Hollantlaan 1 • Rosmalen • Speelduur: 2x 45 minuten (met pauze)

Let op: bij deze voorstelling wordt een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd.

www.facebook.com/Smellslikenirvanatributeband

Kaarten zijn te koop via www.perron-3.nl/agenda, de theaterkassa in PERRON-3 of telefonisch via 073-850 7550.