Presentatie fotoboek “OOIT ” van Marc Bolsius

Op zaterdagmiddag 6 november werd in café De Paternoster het fotoboek “OOIT “ van de Bossche fotograaf Marc Bolsius gepresenteerd. Het prachtige boek geeft een beeld van het Oeteldonksche carnaval gedurende 22 jaar. Een kleurrijk, creatief, emotioneel fenomeen dat Oeteldonk heet.

In dit boek komen alle aspecten van het feest der feesten voorbij. De titel verwijst naar het lied dat Ad Siemons maakte.

Het eerste exemplaar werd overhandigd aan burgemeester Jack Mikkers en het elfde aan Roger Schouten die dat namens de Peer, de Oeteldonkse burgemeester in ontvangst nam. Daarna signeerde Marc het boek. De teksten zijn geschreven door Bert Damen.

Het is vanaf nu te koop bij boekhandel Heinen en het Gemintemuzejum voor 39 euro.

Tekst en foto’s: Gérard van Kessel