Sinterklaas begroet alle kinderen in Den Bosch op 14 november

Sinterklaas is op zondag 14 november in het begin van de middag in de binnenstad en zal dan – samen met zijn pieten – in winkelstraten langsgaan om niet alleen inkopen te doen, maar ook om tekeningen in ontvangst te nemen en misschien hier en daar ook wel te poseren voor een selfie. De route van Sinterklaas blijft een groot geheim. “In de mooie, kleine binnenstad van ’s-Hertogenbosch komt iedereen Sinterklaas of zijn pieten beslist wel één keertje tegen”.

De deze week afgekondigde maatregelen om de pandemie verder tegen te gaan, laten een gerichte aankomst van de Sint bij het Bolwerk en een officieel welkomstmoment op het bordes van het Bossche stadhuis niet toe. Daarmee komt de reguliere intocht van de Sint met zijn pieten in de Bossche binnenstad helaas te vervallen.

Bestuur stichting Intocht Sint Nicolaas ‘s-Hertogenbosch Kabinetszaken, gemeente ’s-Hertogenbosch

Voor meer informatie: kabinetszaken@s-hertogenbosch.nl