Sing! Sing! Sing!

Op 28 november biedt HEVO u weer een gezellige muziekmiddag aan. Popkoor The Songbirds geeft dan een feestelijk meezingconcert. Houdt u van zingen? Zing dan mee.

The Songbirds onder de bezielende leiding van Evelien Bloemendaal is gevestigd in Berlicum. Filosofie van dit koor is om "gewoon lekker te zingen ". Niet te moeilijk, niet te technisch, maar wél vanuit het hart met héél veel plezier!

Zangeres Evelien Bloemendaal is van oorsprong een échte Rotterdamse. Sinds zij met haar gezin is gevestigd in Berlicum, heeft ze met haar enthousiasme het dorp al vaak op zijn grondvesten doen schudden. Initiatieven zoals de succesvolle meezingavonden Sing! Sing! Sing! zijn van haar hand.

Waar: HEVO De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4 Rosmalen

Aanvang: 28 november om 14.00 uur

Aanmelden: via email mechelineheijmans@hotmail.com o.v.v. Sing! Sing! Sing!

Graag tel nr. vermelden