Ten tijde van het schrijven van deze aankondiging van ons Ros Radio programma Thuis in Rosmalen is het volstrekt onduidelijk wat de inhoud gaat worden.

We willen graag een terugblik maken met mensen uit ons geliefde Zandhazendurp die op het 11-11 bal zijn geweest. Inclusief Prins en Adjudant. En is het Prins Dirk dun Urste, of gaan we een nieuwe Prins en Adjudant in de uitzending ontmoeten?

Maar gaat 11-11 wel door? Of wordt door de druk op de ziekenhuizen en de hoge corona besmettingsgetallen ook deze 11-11 gecanceld? In Limburg is deze desastreuze beslissing al genomen!

In ieder geval, de Hoogheden, begeleidt door voorzitter en ceremoniemeester van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval Rein Merkx, gaan ons vereren met een bezoek.

Ook Daan en Bjorn van Hedde FF, Gied Broos van de Likkebaerden en Floortje van de 11-11 Commissie zullen aanschuiven in de Ros studio. En of ze blij zijn of teleurgesteld, we zullen het zondag pas weten. Wat voor gesprekken worden dit? Ook voor de presentatie en redactie is die vraag groot, waar moeten we ons op voorbereiden?

Dit wordt een van de meest onzekere uitzendingen in de geschiedenis van Ros Radio!

Zeker is wel dat Herman Hubers de carnavalsmuziek uit heeft gezocht, niemand die dat beter kan dan hij! Twee uur lang de mooiste carnavalsmuziek.

Techniek: Herman Hubers | Presentatie: Corrianne Schijvens en Hans Breuer

Deze Thuis in Rosmalen wordt uitgezonden op 14-11-2021 op Ros Radio van 13.00 tot 15.00 uur.

De Ros is te beluisteren op www.ros-radio.nl en kanaal 43 als geluid achter de Ros Kabelkrant.