Dé Winterfair gaat niet door ….

Margriet, Libelle en DPG Media en de Duketown Ladies betreuren dit besluit, maar houden zich aan alle maatregelen en adviezen, mede om de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers te allen tijde te waarborgen. We vinden het heel spijtig dat we dit besluit hebben moeten nemen. Maandenlang hebben we met elkaar hard gewerkt om voor 70.000 vrouwen een heerlijk dagje uit te faciliteren, helemaal na anderhalf jaar niets te hebben kunnen organiseren. We begrijpen dat dit voor velen een impactvolle beslissing is.

De situatie rondom COVID-19 is in Nederland de afgelopen dagen verslechterd, waardoor de Rijksoverheid extra verscherping en maatregelen gaat doorvoeren om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen.

Dit betekent dat Dé Winterfair 2021 helaas niet doorgaat.