Het Rosmalens Vereniging Contact (RVC) heeft donderdagavond 16 december Daan van de Sande, vrijwilliger bij dierenpark ’t Veldje en Helmi Bodar, voorzitter van stichting Dierenwei Geitenbrei verrast. Als Jeugdvrijwilliger en Vrijwilliger van het Jaar Rosmalen 2021 kregen beiden de daarbij behorende plaquettes en bos bloemen.

Daan (17) volgt opleiding Sport & Bewegen aan het Koning Willem 1 College, loopt stage op een sportschool, werkt bij Gamma, houdt van gamen en heeft één grote passie: kinderboerderij ’t Veldje.
Helmi (51) is met haar man 24 jr geleden naar Rosmalen verhuisd en zet zich in voor Dierenwei Geitenbrei en ze is een gouden kracht voor het dierenparkje en ondanks dat haar man pas is overleden blijft ze met haar doorzettingsvermogen klaarstaan voor de dieren.

Tekst (RVC) en foto’s Ted van der Loo