Ondanks de avondlockdown pakt Hotel Central uit met een Online PubQuiz. 7 januari houden wij de New Years Online PubQuiz by Cé.

“Graag willen wij onze gasten nog iets bieden in deze rare tijden. Daarom organiseren wij een gezellige quizavond, geheel online, te volgen via een livestream. Men kan online alle antwoorden doorgeven, zodat wij precies kunnen zien wat de tussenstand is en wie de uiteindelijke winnaar wordt. Doel is om digitaal samen te komen en te genieten van wat wél kan”, vertelt Sander Smeets, F&B Manager van Hotel Central/Brasserie Cé. Op de avond zijn diverse prijzen te winnen, onder andere een overnachting in het luxueuze penthouse van Hotel Central.

De PubQuiz zal worden gepresenteerd door Luud Gieles, onder andere bekend van het Oeteldonkse Kwekfestijn. In verschillende rondes testen we de kennis van de gasten. Sander Smeets geeft aan dat het doel is om weer samen te komen, want de avondgasten worden zo gemist.

Een kaartje is voor € 10,00 te verkrijgen, welke online aangeschaft kan worden of bij Brasserie Cé zelf. Wanneer men een borrelpakket wil bestellen, kan dat voor € 15,00. Eventueel inclusief een huiswijn van Cé, ter waarde van € 12,50. Sander en zijn team zien de Bosschenaren weer graag verschijnen, al is het dan dit keer in een digitale variant!