Het ds. Pierson College organiseert een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. De reünie vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022 aan de Geraert ter Borchstraat 1 te ‘s-Hertogenbosch. De aanleiding voor de reünie is het 100-jarig bestaan van de school.

Op 1 september 2021 bestond het ds. Pierson College precies 100 jaar. Dat wordt gevierd met een jaar lang feestelijke activiteiten voor de huidige leerlingen en medewerkers. Voor de oud-leerlingen en (oud-)medewerkers wordt er een grote reünie georganiseerd. De reünie is de uitgelezen kans voor alle oud-leerlingen en -docenten om bij te praten en herinneringen op te halen. Er is een leuk programma samengesteld met onder andere lessen van oud-docenten, verschillende barretjes, een warm buffet, een dj en misschien komt er zelfs een schoolband!

Kaarten bestellen

Bent u oud-leerling of -docent en wilt u deze reünie bijwonen? U bent van harte welkom! Voor meer informatie en de kaartverkoop kijkt u op www.pierson100.nl.

Dominee Hendrik Pierson, de stichter van onze school, komt in het jubileumjaar regelmatig om het hoekje kijken in de vorm van cartoon ‘Hendrikje’. Hij is ons gezicht voor het feestelijke jaar.