De Brabantse kunstenaars gaan door! Ondanks de lockdown gaat vanaf 8 januari de nieuwe winterexpositie in de KuBra-Art galerie in Rosmalen van start. Eerst zijn de kunstwerken online
en in de etalages van de galerie en het leegstaand pand aan de Harry Coppensstraat 15 te bezichtigen en ná de lockdown gaan de deuren van de galerie weer open!

De ‘Wintersalon 22’ gehouden van 8 januari t/m 27 februari 2022, staat in het teken van kwaliteit, sfeer én veelzijdigheid. Het is ons namelijk opnieuw gelukt een variatie van kunstwerken van
11 Brabantse Kunstenaars aan u te kunnen presenteren.

Onze vaste kunstenaars hebben ons van prachtige stukken voorzien. Maar ook nieuwe en veelbelovende kunstenaars hebben in het oog springende werken geleverd. Stuk voor stuk kunstwerken met een uitstraling die u zeker positief zullen raken.

De Wintersalon ‘22 zit boordevol diversiteit. Zo zijn er uiteenlopende sculpturen in verschillende stijlen van kunsthars, glas, keramiek, metaal en steen. Daarnaast zijn er indrukwekkende acryl, olieverf en mixed-media schilderijen, abstract, impressionistisch en naïef-surrealistisch.
Zelfs zilveren sieraden en scrap-art ontbreken niet!

KuBra-Art galerie

Achter de Driesprong 9

5241TK Rosmalen.

Vrije toegang. Parkeren is gratis (met parkeerkaart)

Bezoeken op afspraak kan uiteraard ook, neem daarvoor contact met ons op.

Reguliere openingstijden (na de lockdown) Woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zondag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Etalages Rosmalen

Moonen Schoenen – Dorpsstraat 31

Hema Keuken – Harry Coppensstraat 15

Etalages – Harry Coppensstraat 5