Mijn naam is Iris van Maastricht en ik ben twintig lentes jong. Samen met mijn ouders, broertje en hond woon ik in Rosmalen. Vorig jaar ben ik vastberaden met de studie Food Innovation gestart, aan de HAS te ’s-Hertogenbosch en momenteel zit ik in leerjaar twee. Naast dat ik studeer werk ik bij de Albert Heijn, achter de broodafdeling.
Afgelopen 12 december ben ik gecast voor Miss Beauty of Noord-Brabant. De casting dag vond plaats in het Fletcher Wellness-Hotel Trivium in Etten-Leur. Het was een waanzinnige dag, met leuke meiden en veel leerzame tips. Met trots mag ik delen dat ik ben verkozen tot finalist Miss Beauty of Noord-Brabant! Ik ben ontzettend blij dat ik, doormiddel van dit fantastische podium, mijn boodschap verder mag gaan verspreiden. Inmiddels zijn alle trainingen, challenges en voorbereidingen voor de finale in volle gang.