Vroeg of laat krijgen wij allemaal te maken met verlies en verdriet. Het verlies van een partner, kind of kleinkind maar ook het verlies van een huisdier of een andere geliefde persoon. Een afscheid is altijd verdrietig. We hebben daar dan maar mee om te gaan maar hoe doe je dat? Hoe kun je een ander helpen bij het verwerkingsproces? HEVO vindt dit een belangrijk onderwerp om onder de aandacht te brengen. We hebben Manu Keirse gevraagd om er een lezing over te geven.
Wie is Manu Keirse?
Manu is geboren in België in 1946. Hij is klinisch psycholoog, emeritus hoogleraar aan de faculteit van geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Leuven en schrijver van vele boeken. Hij is specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Over dit onderwerp heeft hij al veel lezingen gegeven niet alleen in België, maar ook in Nederland. Ook voor kinderen heeft hij dit onderwerp bespreekbaar gemaakt en hier diverse boeken over geschreven. Als u meer wilt weten over Manu Keirse kunt u dit vinden op internet.
We gaan ervan uit dat de lezing gewoon door kan gaan. Mocht dit door Corona niet zo zijn dan bereiden we een digitale lezing voor. Op onze website www.hevorosmalen.nl vindt u dan alle informatie hierover.
Waar: De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4 Rosmalen
Wanneer: 29 jan 2022
Aanvang: 13.30 uur. Zaal open om 13.00 uur
Aanmelden: bij Jenny van Rooij hmgjvanrooijb@ziggo.nl Graag bij aanmelding uw telefoonnummer vermelden. Wij kunnen u dan persoonlijk berichten mocht de lezing niet door kunnen gaan.