Nee natuurlijk niet.
Maar het scheelt niet veel.
Op de Tielekeshoeven in Rosmalen gebeuren mooie en bijzondere dingen.
Wat te denken van de Zotte Zomercamping (zou zomaar de nieuwe van Suske en Wiske kunnen zijn!), het Buurtboekje en Kinderboeken Mini Bieb?
Hoe gekker hoe leuker, en zo denken Roos en Jeroen en de andere Tielekeshoevenaren er precies zo over. Met enige inspanning en veel creativiteit is het een wijkdeel geworden waar de mensen elkaar beter zijn leren kennen, meer voor elkaar hebben kunnen doen. Het is er gewoon een stuk leuker op geworden!!
Roos Sohier en Jeroen van Lente uit de Tielekeshoeven zijn aanstaande zondag in de Ros studio te horen in het programma Thuis in Rosmalen. Ze vertellen hoe het allemaal zo gekomen is, hoe is de stand van zaken en wat zijn de verdere plannen voor 2022.
De uitzending is te beluisteren tussen 13.00-14.00 uur.
Techniek: Herman Hubers
Presentatie: Hans Breuer
Ros Radio is te beluisteren via Ziggo kanaal 43 en http://www.ros-radio.nl