Kennismaken met de school via een livestream
Op zondag 30 januari 2022 kunnen leerlingen van groep 7 en 8, online kennis maken met Yuverta vmbo Den Bosch. De livestreams worden om 11.00 en 13.00 uur uitgezonden zodat zoveel mogelijk leerlingen en hun ouders deze kunnen bijwonen. Medewerkers én leerlingen van school komen aan het woord en vertellen alles over de vakken, begeleiding, de sfeer op school en nog veel meer. Via whatsapp kunnen leerlingen en ouders direct hun vragen stellen.
Op deze manier biedt Yuverta haar toekomstige leerlingen toch de gelegenheid om alles te weten te komen over de school.
Bas Razenberg, senior schoolleider Yuverta vmbo Den Bosch: ‘We vinden het zo jammer dat de deuren weer gesloten blijven voor de leerlingen die zich aan het oriënteren zijn op nieuwe school. Het is ontzettend belangrijk dat zij samen met hun ouders zien hoe een middelbare school er van binnen uit ziet en de sfeer proeven die in een schoolgebouw hangt. We gaan er vanuit dat we op een later moment leerlingen nog kunnen uitnodigen voor een rondleiding om hen zo kennis te laten maken met onze school. Dit wordt dan op onze website gedeeld’.
Yuverta vmbo Den Bosch
Yuverta vmbo Den Bosch is een middelbare school waar leerlingen terecht kunnen met alle leerwegen van het vmbo (basis, kader, theorie en gemengd). De school biedt het profiel Groen. Leerlingen krijgen naast de theorievakken, de praktijkvakken bloem, dier, groen, outdoor en voeding. Met een diploma op zak kunnen leerlingen doorstromen naar alle gewenste mbo-opleidingen. Het is een school met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen. Er is geen loting voor nieuwe leerlingen.
Aanmelden kan via yuverta.nl/vmbodenbosch