Op zaterdag 5 februari opent The Padellers samen met Bas Smit een nieuwe padelclub in Rosmalen op Sportpark De Groote Wielen. Deze locatie, die doorgaans in gebruik wordt genomen voor honkbal, softbal, tennis en beachvolleybal, krijgt er nu 6 gloednieuwe outdoor padelbanen bij.
The Padellers is een concept geboren vanuit de rijzende vraag naar padel. Initiatiefnemer en social media icoon Bas Smit lanceerde in 2021 samen met 4PM Sports dit nieuwe concept. Padel, een aantal jaar geleden nog onbekend, is inmiddels een van de populairste sporten van het moment. De mix van tennis en squash is hét recept voor een ongekende rage in Nederland en ver daarbuiten. De eerste 3 clubs van The Padellers zijn al geopend, waarvan 2 locaties in Amsterdam en 1 in Veldhoven. De ambitie is om na Amsterdam ook Brabant en de rest van Nederland te gaan veroveren.
Op zaterdag 5 februari wordt deze nieuwe locatie van The Padellers officieel geopend door Bas Smit. Tussen 14.00 en 17.00 vindt er voor genodigden een borrel plaats. Naast een hapje en een drankje wordt er natuurlijk ook gepadeld door iedereen die daar zin in heeft. Er zijn trainers aanwezig om clinics te geven.
Graag nodigen wij jullie uit om op 5 februari de opening bij te wonen. Aanmelden voor de opening kan door te mailen naar bo@thepadellers.nl.
In geval van vragen of verzoeken per mail kunnen die ook worden gesteld aan contactpersoon Bo. Voor eventueel telefonisch contact kan dat via 06-46603634.