Yuverta vmbo Den Bosch zet de deuren weer open
Van 14 t/m 18 februari 2022 biedt Yuverta vmbo Den Bosch leerlingen en ouders de mogelijkheid om de school te bezoeken. Leerlingen kunnen zich, samen met één ouder, opgeven voor een mini-rondleiding. Op deze manier kunnen leerlingen uit groep 8 toch kennis maken met het schoolgebouw voordat ze een definitieve schoolkeuze maken.
Door versoepeling van de corona-maatregelen mag Yuverta vmbo Den Bosch groepjes van maximaal 10 personen rondleiden. De mini-rondleidingen zijn van 14 tot en met 18 februari 2022, dagelijks tussen 16.00-16.50 uur. De rondleidingen duren een uurtje.
Bas Razenberg, senior schoolleider Yuverta vmbo Den Bosch: ‘De rondleidingen zijn nu bedoeld voor leerlingen uit groep 8 omdat zij binnenkort een nieuwe school moeten kiezen. Gelukkig mogen we deze groep leerlingen ontvangen, want het is heel lastig om een school te kiezen zonder dat je het gebouw van binnen gezien hebt. Iedere leerling mag één ouder meenemen, want zij spelen een hele belangrijke rol in de schoolkeuze. Uiteraard houden we ons ten alle tijden aan de corona-maatregelen die dan van toepassing zijn’.
Yuverta vmbo Den Bosch
Yuverta vmbo Den Bosch is een middelbare school waar leerlingen terecht kunnen met alle leerwegen van het vmbo (basis, kader, theorie en gemengd). De school biedt het profiel Groen. Leerlingen krijgen naast de theorievakken, de praktijkvakken bloem, dier, groen, outdoor en voeding. Er is geen loting voor nieuwe leerlingen.
Aanmelden voor een rondleiding kan via yuverta.nl/vmbodenbosch