Wij zoeken tellers voor het tellen van de stemmen van de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Op 14, 15 en 16 maart 2022 vinden de Gemeenteraadsverkiezingen plaats. De uitgebrachte stemmen moeten worden geteld.
We zoeken enthousiaste mensen voor het tellen van de stemmen op woensdag 16 maart. Het tellen start om half negen in de ochtend. Het zal tussen de 6 en 8 uur duren. Je werkt in een team van 9 personen. Als teller help je mee bij het tellen van de stemmen. Je vouwt de stembiljetten open, sorteert deze per partij en uiteindelijk tel je de stemmen per kandidaat. Dit is een volledig handmatig proces.
Wat verwachten we van je?
Je bent beschikbaar op 16 maart overdag
Minimale leeftijd is 18 jaar
Je bent nauwkeurig
De Nederlandse taal beheers je
Je mag niet voorkomen op de lijst van verkiesbare personen
Locatie
Het tellen gebeurt woensdag overdag in de Maaspoorthal in ’s-Hertogenbosch.
Je ontvangt een vergoeding van €120 bruto. Het vervoer van en naar de locatie, lunch en avondeten verzorg je zelf. De locatie is corona-proof ingericht en er is koffie/thee aanwezig.
Zie jij jezelf hierin terug en wil je bijdragen aan het democratische proces? Na jouw aanmelding ontvang je bericht van ons over de indeling. Ben je ingedeeld? Dan zorgen wij voor een uitgebreide instructie. Heb je nog vragen? Mail dan het team verkiezingen: verkiezingen@s-hertogenbosch.nl