Ga mee op avontuur op zondag 20 maart

Kabouterbos

Kabouter Lef woont al jaren in het Kabouterbos en vraagt zich af wat er zich allemaal buiten het Kabouterbos afspeelt. Op zondag 20 maart nodigt hij alle peuters, kleuters en andere supergezellige kinderen t/m schoolgroep 4 uit voor een avontuur in zijn bos aan de Oude Baan-Oost. Doe jij samen met je ouders mee aan deze leuke sprookjesbelevingstocht?

Aanmelden

Vanwege de situatie omtrent corona, loop je een vaste route in het Kabouterbos. Om alles ‘coronaproof’ te laten verlopen, vragen wij jou om je vooraf aan te melden via onze website (https://sjvrosmalen.nl/event/theater-in-het-kabouterbos/). Inschrijven kan tot en met dinsdag 15 maart, en dan sturen wij jou uiterlijk vrijdag 18 maart je starttijd.

Na je inschrijving ontvang je in de week voor het Kabouterbos van ons een starttijd. Zo kunnen wij zorgen voor een veilige doorstroom in het bos. De kosten bedragen €3,50 per kind. Deze kun je vanaf een kwartier voor je starttijd voldoen aan de kassa in het bos. Doe dit het liefst per pin of indien contant, gepast. Ouders en begeleiders lopen uiteraard gratis mee.

De starttijd die je van ons ontvangt valt (zoveel als mogelijk) binnen de volgende tijdsblokken:

10.30-11.15 uur: Peuters

11.30-12.15 uur: De Terp, IJzeren Kind, Campus aan De Lanen

13.00-13.45 uur: D’n Krommenhoek, ’t Ven, De Sprong, De Groote Wielen en De Masten

14.00-14.45 uur: De Troubadour, De Hobbit, De Wittering, De Hoven, ’t Sparrenbos

Parkeren

Ons advies is om op de fiets te komen. Kom dan naar de Oude Baan-Oost ter hoogte van het crematorium. Daar loop je het bos in en begint je tocht. Kom je toch met de auto, dan mag je deze parkeren op de parkeerplaats van het crematorium.

*Mocht je op de dag zelf besluiten om toch mee te willen doen, dan kan dit uiteraard! Het kan wel zijn dat je dan iets langer moet wachten. Gezinnen met een inschrijving hebben namelijk voorrang.