Met trots deelt de familie Savelkouls mede dat ze tot de laatste 5 kandidaten behoren voor de titel Agrarisch Ondernemer van het jaar 2022 met hun bedrijf dat gevestigd is in Empel, waar varkens van eigen boerderij worden gehouden, geslacht en het vlees ook wordt verwerkt en verkocht en de jury op 31 maart de winnaar kiest, maar er is ook een publieksprijs waarop gestemd kan worden.

Varkensboer Henri Savelkouls is bijna 20 jaar geleden samen met zijn vrouw Jolanda de boerderijwinkel begonnen om meer uit zijn varkens te halen en inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een winkel van ruim 300 m2 waar veel verse (vlees)producten worden verkocht. “Het is een uit de hand gelopen hobby”, aldus Henri.

“Waarom wij het verdienen om Agrarisch Ondernemer van het jaar 2022 te zijn??

Nou, wij hebben een uniek concept: we houden en slachten, verwerken en verkopen onze varkens op één plek en deze korte keten is beter voor de dieren en dit komt ten goede aan de smaak van het vlees. Het uitgebreide assortiment van zeer hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs dat wij in onze vernieuwde winkel verkopen, trekt steeds meer consumenten naar onze boerderij.
Samen met ons enthousiaste team proberen we de consumenten te blijven verrassen met nieuwe (h)eerlijke produkten” aldus Henri en Jolanda Savelkouls. Naast de grote titel wordt op 31 maart ook een publieksprijs uitgereikt en daar heeft Vers Vleesboerderij Savelkouls stemmen voor nodig. “Dit zou toch wel een kroon op ons werk zijn en dat is waar we het voor doen: blije, enthousiaste klanten” aldus Lieke Savelkouls. Stemmen kan tot men met 30 maart 2022 op:
http://www.boerderij.nl/evenement/agrarischondernemer