Op donderdag 24 maart a.s. wordt voor de derde maal een bijeenkomst georganiseerd onder de titel Op zoek naar verbinding. Net als eerdere jaren vindt die plaats in De Kentering. De betrokken organisaties hebben de handen ineengeslagen om mensen in Rosmalen en Hintham samen te laten komen.

Doel is het gezellig samenzijn, maar ook het bevorderen van de onderlinge saamhorigheid en de persoonlijke contacten. Gekozen is voor de maand maart vanwege de lente als nieuw begin van leven en het aanstaande feest van Pasen, een periode van bezinning en bemoediging.

Het programma :
10.30 uur Samen zijn met koffie/ thee
11.00 uur Samen vieren met als thema : aandacht voor elkaar
12.00 uur Samen aan tafel met soep en broodjes

De oecumenische viering wordt voorgegaan door Jan Renders, emeritus-diaken en Dirk-Jan Bierenbroodspot, dominee. Het HEVO koor luistert de viering op met muziek en zang.

De betrokken organisaties zijn: Parochie H. Maria, Protestantse Gemeente SOW Berlicum-Rosmalen, HEVO, de Zonnebloem en de welzijnsorganisatie Farent.

Iedereen is van harte welkom.

Als bijdrage in de kosten voor de lunch wordt een entree van drie euro gevraagd.

De Coronamaatregelen van de overheid worden in acht genomen, zodat maximaal 200 plaatsen beschikbaar zijn. Bij de toegang wordt, indien nog van toepassing, de QR-code gecontroleerd.

Kaartverkoop is op dinsdag 15 maart tussen 11.00 en 13.00 uur bij de zorgcentra de Annenborch en Mariaoord, steunpunt van Meeuwenhof, sociaal cultureel centrum de Biechten en seniorencentrum De Ontmoeting.

Eventueel resterende kaarten ( het maximum is 200 ) zijn tussen woensdag 16 en zaterdag 19 maart verkrijgbaar bij The Readshop (Molenhoek) en Boekhandel de Omslag (Driesprong).

Mocht u géén vervoer hebben naar De Kentering dan kunt u dit laten weten via e-mail : MJ5522mail of per telefoon : 073-52 21 586