De Coudewater Run keert terug! Op een donker maar zeer sfeervol Coudewater vond de eerste editie plaats op 4 novemeber 2021. Met meer dan 220 deelnemers was de eerste officiële Coudewater Run een groot succes. Het 25-jarig jubileum van loopgroep Rosmalen, de grote organisator achter dit evenement, werd op deze wijze groots gevierd. Wegens groot succes is er besloten om dit jaar een tweede editie te organiseren.

Editie 2022

Op donderdag 12 mei vindt de Coudewater Run weer plaats op het landgoed. Het landgoed wordt omgetoverd tot een prachtig parcours van 5km lang waar jong en oud, ervaren en onervaren, kunnen genieten van het rijke landschap, eeuwenoude geschiedenis en een bloeiende natuur. Wie wil dat nou niet?

De Coudewater Run vindt plaats op donderdag 12 mei en begint om 19:30 uur. Na afloop is er plek en ruimte om gezamelijk na te genieten onder genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Trommel je vrienden, familie, collega’s en bovenal hardloopmaatjes op en kom rennen op Landgoed Coudewater. Klik hier om je aan te melden. Kosten hiervoor zijn €5 . Aanmelden kan tot en met 8 mei, dus wees er snel bij!