Hoogste tijd om het Muziekvereniging Sint Cecilia Rosmalen aan te kondigen.
Rond 20.30 uur gaat het 100 jarige Harmonieorkest op de Driesprong een optreden verzorgen met bewerkingen van symfonische muziek, pop-, film- en amusementsmuziek en musicalrepertoire.
Het orkest staat onder leiding van Sandra van Luijtelaar.
De volgende act die we met het Bevrijdingsplein (5 mei) in Rosmalen graag aankondigen is de coverband Mevrouw Van Heck. Een top band met negen gelouterde muzikanten.
Traden ze een tijdje geleden nog succesvol op bij Bottles, afgelopen week lag de gehele Parade in den Bosch met Koningsdag aan hun voeten.
Nu is het dus de beurt aan ‘Rosmalen’. Aan het begin van de avond treedt de band op bij het pleintje van de Kentering aan de Dorpsstraat.
Mevr. van Heck brengt rock, blues, soul, funk en alles wat daar tussen ligt. Een echte aanrader.

=================================================================================

Dat het Bevrijdingsplein donderdag 5 mei in het centrum Rosmalen een aantrekkelijk en vol programma omvat met flink wat acts en activiteiten, mag geen nieuws meer zijn. Om dit alles op een leuke manier aan te kondigen, introduceren we graag de presentatoren. Drie om precies te zijn. Het zijn :

René van Gerven Teamleider brugklas van het Rodenborch-college. Maar oh zo veel meer dan alleen dat. René is bij van alles en nog wat betrokken. Zo ook als één van de organisatoren van het Bevrijdingsplein.
René neemt de presentatie in de Harry Coppensstraat voor zijn rekening en op de Driesprong, samen met Marc Vissers.
Marc is ook al jaar en dag een bekend gezicht met het Bevrijdingsplein. Hij heeft al vaker de acts aangekondigd. Deze keer verzorgt hij de presentatie op de Driesprong en ’s middags bij het pleintje voor de Kentering.
Presentator én DJ Ger Nijkamp. Ook een bekend gezicht binnen Rosmalen en verre omtrek.
Ger gaat met het Bevrijdingsplein nog een stapje verder dan alleen de presentatie.
In de avond gaat hij op het pleintje bij de Kentering als DJ je ook nog eens vermaken met aanstekelijke muziek. Dat gebeurd voor het optreden van coverband Mevrouw Van Heck en tussen de sets van deze band.
Het programma van het Bevrijdingsplein is van 14.00 tot 22.00 uur en gratis toegankelijk.