Het Ros Radio programma Thuis in Rosmalen zit komende zondag weer boordevol Rosmalens nieuws! Leden en voorzitter van de Jeugd Onderwatersport Vereniging Flipper komen vertellen over hun grote passie, de duiksport. Hoe mooi is het, hoe spannend soms, en wat zijn de mooiste momenten onder water!

Jack Verhoef, ter zake deskundige wanneer het gaat over het centrum van Rosmalen schuift aan. Hij weet alles over de komende veranderingen in het Centrum eind dit jaar.

Op de Kruisstraat en Vliertwijksestraat in Rosmalen wordt al lange tijd veel te hard gereden. Dit heeft helaas al moeten resulteren in een dodelijk ongeval. Maarten Schutgens, een van de actievoerders uit de Kruisstraat, komt in de uitzending om te vertellen wat de stand van zaken is wanneer het gaat om verkeersremmende maatregelen.

 

Luister tussen 13 en 14 uur op Ziggo 43 of www.ros-radio.nl