Op 18 september 2022 vanaf 13.00 uur viert de HEVO samen met de Rosmalense bevolking haar 70- jarig bestaan waarbij veel activiteiten worden georganiseerd in het centrum van Rosmalen.

Wat is er te doen in de Dorpsstraat?

In de Dorpsstraat is volop entertainment.

Bij de Kentering treed vanaf 15.00 uur de band NOAH op.
Op een doorsnee optreden van “NOAH” knallen er meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Van guilty pleasures tot aan de vetste tracks van dit moment en van hardstyle stampers tot Nederlandse hiphop van eigen bodem. Oude rockklassiekers en de leukste meezingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Vanaf 13.00 uur en tijdens de pauze van NOAH zullen de oud Dj’s van Soos Satisfaction,  Theo Pennings en Hans van Bussel, de muzikale invulling verzorgen.

De Dorpsstraat wordt verder gevuld met kramen van de activiteitengroepen van de HEVO. Hier is volop informatiemateriaal aanwezig om te laten zien wat de HEVO zoal doet en waar de HEVO voor staat.
Dit wordt onder andere gedaan door twee levensgrote posters volop met foto’s.

Een speciale attractie is “Terug in d’n Ted Liempt” uit Liempde.
Je kunt oog in oog staan met noeste ambachtslieden of de Pastoor op jacht naar zieltjes. Of je wordt “getild” door kooplui en je kunt je krachten meten op de Kop van Jut.
Er is genoeg te zien en te beleven met deze nostalgische vereniging die humor en historie heel beeldend weet te verbinden.